Mrt

12.Sınıf 2.Yazlı tarihlerinin güncel haline burdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Eğitim  Bilişim  Ağı  (EBA)  üzerinden  kısa  mesaj  yoluyla  "TÜBİTAK  tarafından  yürütülen  Bilim  Olimpiyatları  Programı başvuruları  29  Nisan  2024  tarihine  kadar  devam  edecektir.  Başvuru  yapmak  isteyen  öğretmen  ve  öğrencilerimiz https://bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr/tr adresinden detaylı bilgilere ulaşabilir."

Mrt

Çocuklara dostluk, arkadaşlık, güven ve iş birliğinin başarıya götürdüğünü öğretmeyi amaç edinen,  genel izleyici kitlesine hitap eden, TRT Ortak Yapımı olarak 15 Mart 2024 tarihinden itibaren vizyonda olacağı belirtilen "Tay Kudüs: Ebabil Takımı" isimli 3D animasyon filmi.

2023-2024 2.Dönem Sınav Takvimi Açıklandı.

1.Sınavlar  :25 Mart - 03 Nisan 2024 tarihleri arasında

2.Sınavlar  :27 Mayıs - 03 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı II.Dönem Öğretmen -Veli Görüşme Günleri

Yükseköğretim Kurumları Sınavı

Ekm

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi organizasyonu ile  gerçekleştirilecek olan "Kendini Toparlama Gücü (Psikolojik Sağlamlık)" konulu konferansta,

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Şerife Işık Hocamız öğrencilerimizle bir araya gelecek.

Ekm