ANKARA / ÇANKAYA - MEHMET ZAKİR EKNİ ANADOLU LİSESİ

"Common Heritage Areas"

Mart 2018-Mart 2020 tarihleri arasında yürütülen, Common Heritage Areas adlı e-twinning projesinde öğretmenlerimiz Yasemin Özkubat, Yeşim Çelen ve Handan Akıntürk, dünya miras alanlarının korunmasında farkındalığı arttırmayı hedefledi. Proje ortakları, İtalya,  Romanya, Ürdün ve Türkiye'den ayrıca Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege Anadolu Lisesi ile birlikte proje yürütüldü. Her ortak kendi miras alanlarını, kendi ülkelerinde ziyaret etti ve bununla ilgili portalda belgesel afiş ve broşür çalışmaları ve sunumları yaptı.

Okulumuzda e-twinning projeleri kapsamında yürüttüğümüz "Common Heritage Areas" adlı projemizde tüm partner okullarımızla birlikte (İtalya, Romanya, Türkiye,den-MZEAL ve BREGEAL, Ürdün' deki ortak okullar) faaliyetlerimize yeni bir çalışma daha ekledik. Bu çalışmamız, projemize konu olan ortak ve aday miras alanlarımızla ilgili ortak ürün (belgesel) çalışmasıdır. Covid19 zorlu süreci içerisinde tüm partner okullarımızın üyeleri, e-Twinning portalı, whatsapp ve e-posta ile bilgi ve materyal alışverişlerinde bulunarak ortak ürün çalışmamızı gerçekleştirildi.

Yayın: 28.06.2020 - Güncelleme: 12.12.2023 23:48 - Görüntülenme: 695