Kütüphanemizde Mesleki Rehberlik Köşesi Açılmıştır.

Mrt

Okulumuzda 21 Mart  Nevruz Bayramı eğlenceli oyunlar, şarkılar eşliğinde kutlanmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü Programı okulumuz öğrencileri , öğretmenlerimiz ve velilerimiz misafirlerimiz katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart 2024 tarihinden itibaren uygulanacaktır.

Güncel Programlara ulaşmak için Tıklayın

Mrt

15.3.2024 tarihinde Afet Hazırlık Kulübü Öğretmenleri öncülüğünde Ankara Büyüksehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri okulumuza gelmiştir. Saat 10.30'da tüm öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile okul bahçesinde ekipler tarafından bilgilendirme yapılıp tatbikat başarılı bir şekilde uygulanmıştır

Mrt

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Fatma GÜRKAN  koordinatörlüğünde Sınıflar Arası Bilgi Yarışması düzenlenmiştir.Yarışmaya katılan tüm katılımcıları tebrik ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının kabulü nedeniyle Hamamönu Tacettin Dergahına gidildi

Mrt

"7 Mart 2024 tarihinde saat 10:05  itibariyle Ankara ilinde merkez üssü Şereflikoçhisar ilçesinde 5.5 büyüklüğünde 20 sn süreli bir deprem olmuştur.Deprem, Ankara'nın tüm ilçelerinde de hissedilmiştir. "senaryosu ile okulumuzda deprem ve tahliye tatbiatı yapılmıştır.Tatbikat öncesi öğrenciler Ankara  İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün göndermiş olduğu slaytlarla ders öğretmenlerince bilgilendirildi .Tahliye tatbikatimiz sorunsuz ve en hızlı şekilde 1dk 58 saniye ile tamamlandı.Okul Müdürümüz İbrahim Halil TEKİN  toplanma alanında yerlerini alan öğrencilerimize seslenerek bu tür bilinçlenme çalışmalarının hepimiz üzerinde ne kadar önemli olduğu hakkında kısa bir konuşma yaptı.

Okul Afet Ve Acil Durum Planı

Okulların afetlere dirençli kurumlar haline gelmesi, öğrenci ve çalışanların fiziksel olarak korunması, muhtemel tehlikeler karşısında eğitim-öğretimdeki kesintinin minimum seviyede tutulması ve güvenlik kültürü oluşturulması için okul afet planları yapılmalıdır.
Afete hazırlıklı okul, okul afet planlarının oluşturulması ve uygulanmasını kapsayan bütünleşik okul afet ve acil durum yönetimi ile mümkündür.

Mrt

Kantinimizde 05.03.2024 Salı Meyve Günü olarak belirlenmiştir.

Sağlıklı beslenme adına meyve gününde daha fazla meyve tüketmeye davet ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 28 Şubat 2024 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Kampüsü içerisinde Biyosfer Müzesini gezmişlerdir.

Müze hakkında deteylı bilgi için : https://www.biyosfermuze.com/

Şbt

Okulumuz Öğrencilerinden 9/C sınıfı öğrencilerinden Öykü ERTUĞ TAEKWANDO branşında 2023 15 Temmuz  Bursa 'da düzenlenen Türkiye şampiyonasında TÜRKİYE 3. olmuştur.Aynı zamanda milli takım seçmelerine davet edilen öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ederiz.

Öğrencimizin 10 Şubat 2023 Dünya Başkanlık kupası 3.lüğü

Bulgaristan 8 Nisan 2023 Avrupa 2.liği

Ankara Liseselerarası şampiyanosunda 3 lük gibi bir çok derecesi bulunmaktadır.

Şbt

20 Şubat 2024 Salı günü 11/ B sınıfı öğrencilerimiz okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nebahat Yılmaz rehberliği ve eşliğinde “Kelime Müzesi”ni ziyaret etmişlerdir. Kelimeler dünyasına keyifli bir yolculuk, aynı zamanda da bilinmeyen ve ilginç bilgilerin öğrenilmesi, sözcüklerin doğru yazımları, deyimlerin anlamları ile zenginleşen bir ziyaretin öğrencilerimize farkındalık kazandırdığı inancındayız.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Teknofest Başvuruları Başladı .